Näin kaikki alkoi

Etusivu > Näin kaikki alkoi

Näin kaikki alkoi

EN BERÄTTELSE OM RIKTIG HUDVÅRD

Varumarket MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics tillverkas av det svenska företaget DERMANORD - Svensk Hudvård AB.

Det hela började med att Maria Åkerberg ville öppna en egen hudvårdsalong och inte hittade de produkter hon behövde. Det visade sig helt omöjligt att få tag på en hudvårdsserie utan mineralolja och syntetiska ingredienser.

Med utgångspunkt i sina egna behov tog Maria då fram ett antal produkter, och med tiden blev det ett brett produktsortiment. De första åren hette även varumärket DERMANORD, men 2010 fick alla våra produkter Marias namn.

- Anledningen till att vi lanserade ett nytt varumärke var att vi ville att det ska kunna användas i hela Europa. När vi startade 1995 fanns inga andra hudvårdsmärken som hette "Derma-någonting", idag finns det flera stycken. Men det finns bara ett MARIA ÅKERBERG.

Ända sedan 1995 har Maria och DERMANORD arbetat för att få ut budskapet om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår omgivning.

- På den tiden var det inte lag på innehållsdeklaration. Men eftersom jag själv inte bara vill tro, utan veta vad jag använder på min hud, så tänkte jag att det måste finnas fler som tänker så. Det fanns det då och det finns det nu. Och tack vare MARIA ÅKERBERG och DERMANORD finns nu de produkter jag letade efter: Riktig hudvård!

tech