Maria Åkerberg

Meikki

Maria Åkerberg DEEPSKIN ORGANICS

DEEPSKIN ORGANICS Maria Åkerberg

Kuinka käytän MÅ-tuotteita

INCI

Maria Åkerberg Royal Facial Oil Supplement 30 ml kasvoöljy

Etusivu > Ihonhoitotuotteiden koostumus > Borago Officinalis Seed Oil

Maria Åkerberg Royal Facial Oil Supplement 30 ml kasvoöljy
Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil
Maria Åkerberg Royal Facial Oil Supplement 30 ml kasvoöljy
Maria Åkerberg Royal Facial Oil Supplement 30 ml kasvoöljy.
Tuotekoodi
2042-00030
Koko
30 ml
Varastossa
  
Toimituskulut alk.
Toimitusaika alk.
1-2 pv
33,00 €
kpl

Organc Face Care
Facial Oil

Näillä ilmoilla, tuulessa ja viimassa, kylmässä,
Jotain ekstraa ihollesi! :)

Välttämättömät rasvahapot ovat hyvinvoinnillemme tärkeitä. Niitä ei elimistö voi valmistaa itse. Saamme niitä ravinnostamme, kasviöljyt, pähkinät, kala ...

Välttämättömien rasvahappojen puute voi näkyä ihossamme. Iho kuivuu, hilseilee, ihoon kehittyy ekseemaa, aknea ja muita ongelmia. Ihon happovaippa voi kärsiä, jos käytämme liian voimakkaita puhdistusaineita ja iho-ongelmat vain voimistuvat. Ihon hellävaraiseen puhdistukeen ja sen suojaamiseen kannattaa kiinnittää huomiota juuri tähän aikaan vuodesta. Kenties valitset täyteläisemmän voiteen öljytippojen lisäksi.

Muutama tippa Maria Åkerberg Royal Facial Oil -kasvoöljyä ihollesi ennen päivä- tai yövoidetta on nyt ajankohtaista ihonhoitoa syksyn viimaa ja talven kylmyyttä vastaan. Valitse oma kasvoöljy ihotyyppisi mukaan.

Royal Facial Oil Supplement

 • aktivoi ja ravitsee ihoa
 • väsyneelle ja harmaalle iholle
 • kuivalle ja vaativalle iholle
 • sisältää puhtaita kasvisöljyjä ja vitamiineja, jotka lisäävät ihon kosteuspitoisuutta ja joustavuutta
 • hoitaa katkenneita verisuonia
 • tasapainottaa, rauhoittaa, puhdistava vaikutus
 • aktivoi solujen muodostusta
 • voimistaa katkenneita verisuonia
 • auttaa ihoa sopeutumaan vaihtuvissa ilmasto-olosuhteissa, vuodenaikojen vaihtelussa, kun ilman kosteustasapaino vaihtelee
 • Supplement-öljy on aktivoiva, ÄLÄ käytä, jos sinulla on herkkä iho, rosacea tai acne
 • ei citrus-allergikoille


Ingredients: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Azadirachta Indica (Neem) Leaf Extract, Borago Officinalis Seed Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Citrus Reticulata (Mandarin Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil , Tocopheryl Acetate, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Farnesol*. *Components naturally present in essential oils.

Ostaessasi Cosme Shop´ista ihonhoitotuotteita ja meikkejä huomaat, että Maria Åkerberg -tuotteissa on tuoteseloste aina näkyvissä.
Voit valita itsellesi, perheellesi ja ympäristöllesi turvalliset tuotteet.

Maria Åkerberg
Self preserving system
Maria Åkerberg tuotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista. Niissä ei ole mitään synteettistä aineosaa, ei esimerkiksi tuotetta täyteläisemmäksi tekevää carbomer´ia, joka ei hajoa luontoon. Pidämme Xantan´ia parempana vaihtoehtona. Tuotteissa ei ole synteettisiä väriaineita, synteettisiä lisättyjä tuoksuja, ei synteettistä öljyä, kuten silikonia, vaan Maria Åkerberg tuotteissa käytetään kasviöljyjä ja -uutteita, kasvien siemenistä saatavia öljyjä, jotka samalla säilyttävät tuotteen, joten ei tarvita myöskään säilöntäaineita.

Mikael Åkerberg´in ansiosta saamme ihonhoitotuotteemme sokeriruo´osta valmistetuissa myrkyttömissä pakkaksissa. Pulloista ei liukene tuotteeseen mitään haitallisia aineita. Valmistuksessa töissä olevat ihmiset eivät myöskään hengitä haitallisia aineita. Me tuotteiden käyttäjinä saamme itsellemme ja ympäristöllemme turvallisia tuotteita.

tech
tech