Maria Åkerberg Balm Bonanza - Supplement 50 ml + 10 ml

Startsidan > Aktuellt

Maria Åkerberg Balm Bonanza - Supplement 50 ml + 10 ml
Maria Åkerberg Balm Bonanza - Supplement 50 ml + 10 ml.
Product code
1801-00005
Amount
60 ml
Stock amount
  
Delivery costs from
Delivery time from
1-2 dagar
34,00 €
st

Maria Åkerberg Balm-Bonanza: köp ett – få ett!

(Face Balm 10 ml 15 e)

Face Balm Supplement är en silkeslen balm med en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor av Olibanum, Neroli och Citrongräs. De verkar närande, aktiverande och revitaliserande. Face Balm Supplement är anpassad till en mogen och torr hud, och verkar uppiggande på trött och grå hud. Den är underbar till ansiktsmassage och ger ett gott skydd mot kyla och vind.

Olibanumoljan tas av kådan på olibanumträdet. Oljan är stärkande, cellstimulerande och används för att förebygga rynkor.

Neroliolja av pomeransblommor stimulerar cellförnyelsen och förebygger brustna blodkärl.

Citrongräsolja stimulerar hudens fuktproduktion och är fuktbindande. Oljan är lymfrenande och stärker bindväven.

Nyponfröolja, kallpressad Jojobaolja och Gurkörtsolja ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften.

Squalane av Olivolja förbättrar celldelningen i huden, är fuktbevarande och balanserande. Squalene banar också väg för A-vitaminet i nyponfröoljan.

 

Användning:

Face Balm Supplement används dag och/eller natt beroende på hudtyp och beroende på väder. Balmen smälter in i huden och ökar fukthalten. Face Balm Supplement ger gott skydd mot kyla och vind och är därför lämplig att använda som dagcreme under vinterhalvåret.

Tag en liten mängd Face Balm Supplement och värm mellan fingertopparna innan applicering.

Använd lämplig produkt runt ögonen: Eye Cream, Eye Cream More, Eye Balm eller Eye Gel.

Spatel ingår inte och behöver inte användas då produkten inte innehåller något vatten.

Självkonserverande system.

Ingredients: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cera Flava (Beeswax), Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Phytosterols, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Oil, Boswellia Carterii Gum Oil (Olibanum), Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Citrus Aurantium (Neroli) Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Farnesol*. *From the essential oils.

 

Maria Åkerberg

"Face Balm är hudens tröst och skydd när den behöver extra vård och omsorg. Våra balmer består av en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor. De används med fördel på natten när huden byggs upp och återhämtar sig. Vintertid ger balm det optimala skyddet mot kyla och vind eftersom den ej är vattenbaserad och inte kan frysa. Face Balm passar utmärkt att användas under makeup. I bitande kyla kan det vara bra att kombinera olja och balm eftersom dessa inte är vattenbaserade. Inför en god natts sömn kan du däremot kombinera serum, olja, lotion och balm. Då har du försett huden med både fukt och fett så att den kan bygga upp fuktreserverna i huden över natten. Balm bör alltid vara det yttersta lagret av hudvård. Tänk på den som en skyddande dunjacka. Kontinuerlig användning av Balm ger en mer elastisk och motståndskraftig hud som känns mjuk. Bonust är att torrhetslinjer inte uppstår. Används i sparsam mängd. Välj Face Balm efter hudtyp!"


Vi förlänger erbjudandet Balm Bonanza

Köp en Face Balm 50 ml och få en Face Balm 10 ml av samma sort på köpet. Erbjudandet gäller samtliga varianter av Face Balm.

Vinterkylan hänger kvar runt om i hela landet och det är nu det är som viktigast att skydda den ömtåliga huden i ansiktet. Face Balm ger det optimala skyddet i kalla klimat. Av denna anledning vill vi ge våra kunder chansen att ta del av erbjudandet Balm Bonanza under ytterligare en månad.

Vilken balm ska man välja?
Face Balm fungerar som en vinterjacka för huden och bygger upp dess skyddsbarriär mot kall och torr vinterluft, samtidigt som den mjukar upp hudytan. Vi erbjuder fem olika Face Balm som är anpassade efter olika hudtyper. För bästa resultat rekommenderar vi att man väljer Face Balm efter sin hudtyp. Detta för att skydda huden från yttre påfrestningar men även för att tillföra näringsrika ingredienser som är speciellt utvalda för just din hud.

Face Balm Clearing – Skyddande, renande och balanserande balm för blandhud och fet hud.

Face Balm Gentle – Skyddande, lugnande och stärkande balm för känslig hud.

Face Balm Moist – Skyddande och balanserande balm för normal och torr hud.

Face Balm More – Skyddande och stärkande balm för en känslig och mogen hud. Kan även användas till barn.

Face Balm Supplement – Skyddande och revitaliserande balm för mogen hud som behöver aktiveras. Ej att rekommendera för känslig hud.

Tips! Ska du vara ute hela dagen? Applicera då Face Balm på kvällen, och tvätta inte huden på morgonen, utan tillsätt bara mer balm innan du går ut. Då har du byggt upp det bästa vinterskyddet.

Vi förlänger erbjudandet till 31 mars eller så långt lagret räcker.

 

tech
tech