Maria Åkerberg Foot Deo Spray 125 ml

Startsidan > Kropp > Deodorant

Maria Åkerberg Foot Deo Spray 125 ml
Maria Åkerberg Foot Deo Spray 125 ml
Pelargonium Graveolens
Maria Åkerberg Foot Deo Spray 125 ml
Maria Åkerberg Foot Deo Spray 125 ml.
Product code
3055-00125
Amount
125 ml
Stock amount
  
Delivery costs from
Delivery time from
1-2 dagar
15,60 €
st

Foot Deo Spray används på nytvättade, torra fötter och håller bakterierna i styr så att inte dålig lukt bildas. Den är fri från aluminiumklorid och alkohol.

Foot Deo Spray är en deodorant med Geranium och Enbär som håller dina fötter väldoftande och välmående. Bra vid fotsvamp och dålig doft.

Geraniumolja är effektivt vid fotsvamp och är bland annat rengörande, bakteriedödande och sårläkande.

Enbärsolja är utrensande.

 

Användning:

Använd Foot Deo Spray direkt på nytvättade och torra fötter.

Skaka flaskan före användning.

Går även bra att spraya i skorna.

Fri från aluminiumklorid och alkohol.

 

Självkonserverande system.

Ingredients: Aqua Purificata/Water, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glucosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil, Juniperus Communis (Juniper) Oil, Pinus Silvestris Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Limonene*, Linalool*, Citral*, Citronellol*, Geraniol*. *From the essential oils.

Fotsvett
Att svettas från händer och fötter fyller den enkla funktionen att vi får grepp om saker bättre. Att vara torr liksom att svettas för mycket leder till att vi får sämre fäste, halkar och tappar saker. Överdriven svettning i händer och fötter är ett ganska vanligt problem. Det kallas hyperhidros och misstänks vara ärftligt. Områden som drabbas är sådana som består av mycket svettkörtlar som t.ex händer, fötter och armhålor. Överdriven fotsvett kan leda till en rad olika problem som t.ex förstörda skor och dålig lukt. Den som har mycket fotsvett kan ofta uppleva det som pinsamt att ta av skorna hemma hos andra då det kan lämna fuktiga spår på golvet eller lukta illa. Många bär dubbla par strumpor vilket i sin tur stänger in fukt och underlättar för uppkomst av svamp. På vintern är problemet ett annat, lättare förfrysning av fötterna. Just fotsulan är väldigt rik på svettkörtlar. Foten är den del på kroppen där vi svettas mest. Den kan producera 0,75 dl svett på ett dygn. Svett i sig luktar ingenting. Det är när svetten kommer i kontakt med bakterierna vi har på huden som den dåliga lukten bildas.

För dig som lider av hyperhidros kan det vara en god idé att uppsöka läkare för att utreda vilken typ av behandling du kan få. På vägen kan vi tipsa om produkter från MARIA ÅKERBERG som kan hjälpa att hålla dålig lukt borta men även fötterna vid god hälsa.

Maria Åkerberg
"Fötterna är det viktigaste du har för att ta dig fram genom livet. Vi går i genomsnitt 10 000 steg om dagen och lägger väldigt stor belastning på fötterna i varje steg. Därför behöver både huden och naglarna vård regelbundet i form av creme, nagelolja och balm. Kanske är fötterna i behov av en svalkande gel eller uppfräschande deo spray?"

"BIOPLAST

Koldioxiddebatten rasar för fullt på alla nivåer. Politiska klimatmål ska uppnås och diskussionen är het kring hur och när. Anledningen är att koldioxidutsläppen påverkar våra liv ganska direkt. När våra utsläpp påverkar temperaturen leder det till förändring i allt från matproduktion till vår hälsa. Vi på DERMANORD - Svensk Hudvård AB tar detta på stort allvar och utvecklade därför en helt ny typ av förpackning. På initiativ av Mikael Åkerberg är vi först på den svenska marknaden med att använda giftfria förpackningar av Bioplast som inte bara är koldioxidneutral utan även binder upp CO₂. Detta innebär att miljön inte belastas vid producering av denna typ av plast. Plasten tillverkas av sockerrör istället för råolja som konventionell plast tillverkas av, och sockerrör behöver koldioxid för att växa. Då våra förpackningar förbränns frigörs vatten och koldioxid som sedan tas upp av sockerrören. I processen att tillverka plast av sockerrören går det också åt koldioxid, vilket resulterar i att den totala processen inte bara blir neutral utan det går till och med åt extra koldioxid.

Först ut är alla flaskor i samtliga storlekar som numera är tillverkade av Bioplast. Detta är vi väldigt stolta över.

Etisk och miljösäkrad odling.

Miljösmart och innovativt.

Garanterat giftfritt.

Binder upp mer CO₂ än traditionell PE.

Helt fri från råolja.

Källsorteras som plast: Tomma förpackningar lägger du sedan i plaståtervinningen tillsammans med konventionell plast."

Ingr.: Aqua Purificata, Sodium Caprinoyl/Lauroyl Lactylate (från mjölksyra och kokosolja), Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides (från vete), Fusel Wheat Bran/Straw Glucosides (fermentereing av fruktsocker), Polyglyceryl-5 Oleate (från glycerol och oleinsyra), Sodium Cocoyl Glutamate (från kokosolja) , Glyceryl Caprylate (från glycerin och vegetabilisk olja), Pelargonium Graveolens Oil (Geraniumolja), Juniperus Communis Oil (Enbärsolja), Pinus Silvestris Oil (Tallolja), Rosmarinus Officinalis (Rosmarin antioxidant).

tech
tech
Maksuturva
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com