Det bättre eftermiddagskaffet
Startsidan > Hemmakök i Finland
Det bättre eftermiddagskaffet med svartvinbärsmuffins och likör.
SiriSiri - deg: Ägg, socker, vetemjöl vardera i samma mängd - jag minskade mängden socker något.
Ringla ner rapsolja i degen innan du tillsätter mjölet.
Ugn 170 grader
cosme.fi - Hemmakök i Finland
Mottot för hemmaköket: "Ät för att leva och njut!"
SiriSiri: Hemmaköket fokuserar på smaken på ingredienserna och använder främst extra jungfruolivolja, rapsolja, peppar, örtkryddor, kanske vit- eller rödvinsvinäger och salt för att förbereda rätterna.
Alkohol är ett utmärkt konserveringsmedel, och dess olika varianter är också bra för att krydda mat.
För att undvika matallergier använder vi inte färdiga kryddor eller kryddbuljonger, och vi använder inte heller ultraprocessade livsmedelsprodukter.
Vi ersätter helt enkelt mättade fetter (främst smör och grädde, kokosolja) med omättade och fleromättade oljor.
Målet är att hålla LDL-kolesterolet så lågt som möjligt och HDL-kolesterolet på en bra nivå.
Hemmakök i Finland publicerar vardagsrecept med ditt hjärta i åtanke.
Hemmaköket siktar på bra sockernivåer och rekommenderar att du tittar närmare på kolhydrater.
cosme.fi är inte en sida för viktminskning. Vi tänker på kroppens och sinnets välbefinnande.
Vi är helt oberoende, använder oss inte av produktreklam och tar inte emot extern finansiering.
Smaklig måltid!