Kolesteroli nousee näillä "hyvän kokin" resepteillä
Etusivu > Kotikeittiö SiriSiri
Tämän kaltaisia reseptejä luemme päivittäin eri lehdistä ja lähteistä. Suomessa on voimakas kolesterolia nostava ruokakulttuuri, josta seuraa runsaasti erilaisia terveyshaittoja.
Tyydyttyneet rasvat voimme vaihtaa yksinkertaisesti- ja monityydyttymättömiin öljyihin.
Kun teemme itse ruokamme, voimme valita raaka-aineet.
Alla esimerkkejä "hyvän kokin" resepteistä.
Helppo mustikkapiiras:
100 g voita (tyydyttynyttä)
2 dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
1 dl kermaa tai maitoa (tyydyttynyttä)
Marjasmoothie:
1 dl kookosmaitoa (tyydyttynyttä)
1 dl vettä
1 dl mansikoita
jne. . . . . .