Chili-mausteinen siskonmakkarakeitto
Etusivu > Kotikeittiö SiriSiri
Kuullota rypsiöljyssä pari valkoista sipulia ja yksi punasipuli paloiteltuna kohtuupieniksi.
Mausta rosmarinilla, reiluhkosti mustapippurilla ja chili-mausteella. Lisää palsternakkaa, selleriä ja porkkanaa paloina. Lisää pilkotut paprikat.
Lisää vettä vain sen verran, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.
Lisää loraus punaviinietikkaa ja punaviiniä.
Lisää kuoritut pilkotut perunat.
Kun perunat ovat melkein kypsät, lisää valmiiksi kiehautetut siskonmakkarat ja niiden keittovesi, josta on poistettu pinnalle kertynyt kiinteä rasva.
Siskonmakkarat kannattaa kiehauttaa ensin, jotta keitinliemen saa jäähdytettyä ja kiinteän kovan rasvan poistettua pinnalta.
Suolaa ei tarvitse lainkaan lisätä keittoon, koska siskonmakkarat sisältävät suolaa.
SiriSiri: Kotikeittiö valmistaa ateriat sydänystävällisiksi.
COSME for Pleasure - Home Kitchen SiriSiri



