Kantarelli-sipulinvarsipiirakka
Etusivu > Kotikeittiö SiriSiri > Leivonta
Nopea kanttarelli-sipulipiiras:
Kanttarellit omasta pakastimesta ja pilkotut tuoreet sipulinvarret ripotellaan 10 minuuttia uunissa 250 asteessa olleen valmiin piirastaikinan päälle.
Täyte sekoitettuna - maitorahka, rypsiöljy, munat, mustapippuri, suola
Uuni 180 astetta
Puristettua sitruunaa valmiin piirakan päälle
Valmis piirakkataikina:
Vehnäjauho, vesi, margariini (21%) kasvirasva - PALMU ja KOOKOS, rypsiöljy, vesi, suola, AROMI,perunahiutale, suola, nostatusaineet E450 ja E500.
Sinua on kiinnostanut
Valkosipulit, sipulit, paprikat ja porkkanasuikaleet kuullotetaan kevyesti oliivi- tai rypsiöljyssä, johon lisätään loppuvaiheessa mustapippuria...




