Timjamikana - maustettu liköörillä
Etusivu > Kotikeittiö Suomessa
Timjamilla maustaminen on helppoa, sillä se sopii niin liha-, kala-, kuin kasvisruokiin. Yhdistä timjamiin öljyä, valkosipulia, sitruunaa, suolaa, mustapippuria.
Timjamikana - maustettu liköörillä
Rypsiöljy, valkosipuli, sipulit, timjami, broilerin rintapalat, mustapippuri, oliivit, etikkapunajuuri, tomaatit, punaiset viinimarjat, vadelmalikööri, oliiviöljy, persilja
Väriaineallergiset ja E-koodeja karttavat suosivat alkoholeja keittiöissään.
Erilaiset alkoholit toimivat mainioina mausteaineina erilaisiin ruokiin.
Ne myös toimivat hyvinä säilöntäaineina esimerkiksi pakastekaapista otetuille marjoille.
Uskoo, ken tahtoo:
Timjami: Tuore timjami antaa makua siipikarjalle.
Mausteissa ja marinadeissa timjamin kanssa toimivat valkosipuli, sitruuna ja neitsytoliiviöljy.
Tutkimukset keramideista tukevat mieltymystämme välimerelliseen ruokavalioon, oliiviöljyn ja pähkinöiden suosimiseen.