Timjan kyckling - kryddad med likör
Startsidan > Hemköket SiriSiri
Det är lätt att krydda med timjan, eftersom det är lämpligt för kött, fisk och vegetariska rätter. Blanda timjan med olja, vitlök, citron, salt och svartpeppar.
Timjan kyckling - kryddad med likör
Rapsolja, vitlök, lök, timjan, kycklingbröst, svartpeppar, oliver, vinäger och rödbetor, tomater, röda vinbär, hallonlikör, olivolja, persilja
Personer som är allergiska mot färgämnen och undviker E-koder föredrar alkohol i sina kök.
Olika alkoholer fungerar som utmärkta kryddor för olika rätter.
De fungerar också som bra konserveringsmedel, till exempel för bär som tas från frysen.
Tro om du vill:
Timjan: Färsk timjan ger smak till fjäderfä.
I kryddor och marinader arbetar vitlök, citron och extra virgin olivolja med timjan.
Studier på ceramider stöder vår preferens för medelhavsdieten och gynnar olivolja och nötter.