Parsapiirakka

Etusivu > Kotikeittiö Suomessa

Parsapiirakka
Salaatti, parsa, paprika, mustaleima emmental
Salaatti, parsa, paprika
Parsa
Salaatti
Parsapiirakka
Parsapiirakka.
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
HPR25761

Parsapiirakka:
Salaatti, parsa, paprika, mustaleima emmental
Munamaito - neitsytoliiviöljy, sitruuna, mustapippuri, suola, hunaja, korkillinen giniä, kolme kananmunaa, rasvaton maito

Pohjana valmistaikina

Uuni 180 asrtetta

Uskoo, ken tahtoo:

Asparagus Officinalis - Parsalla on monia terveyshyötyjä

Parsa on erittäin runsaskuituinen vihannes.
- A-, B-, C-, E- ja K-vitamiini
- Beetakaroteeni (A-vitamiinin esiaste)
- Luteiini
- Antioksidantteja
- Mineraaleja - rauta, fosfori, kalium, kromi, magnesium
- Sisältää paljon sinkkiä ja foolihappoa
- Lignaaneja ja flavonoideja
- Fytokemikaaleja - saponiinit

Parsa on proteiinipitoinen vihannes.

Tutkimukset keramideista tukevat mieltymystämme välimerelliseen ruokavalioon, oliiviöljyn ja pähkinöiden suosimiseen.

Helsingin Sanomat 13.5.2025:
Jouko Mykkänen
9.5. 11:00 | Päivitetty 9.5. 16:09
Rapaura Springs Classic Sauvignon Blanc 2023
Alue: Uusi-Seelanti, Marlborough
Tuottaja: Rapaura Springs
Rypäleet: Sauvignon Blanc

Arvio: Hyvin vaalean värisessä viinissä on ihastuttavan runsas tuoksu, jossa on kaikkea mitä Marlborough’n sauvignon blancilta voi toivoa: runsasta persikkaa, passionhedelmää, yrttisyyttä, herukanlehteä ja hitusen parsaa sekä raikasta sitrusta. Maku on kuiva ja reilun hapokas. Suu täyttyy todella runsaista aromeista, jotka seuraavat riemastuttavasti toisiaan yllättävän pitkän maun aikana. Alkupuolella maistuvat hedelmäiset aromit. Niitä seuraavat parsan ja herukanlehden sävyt. Maku päättyy mineraalisuuden, yrttisyyden ja sitruksen aromeihin, jotka tuntuvat erillisinä niin, että jälkimakua voisi kuvata raidalliseksi. Tässä viinissä on kaikki kohdallaan: runsas maku, upea tasapaino ja pitkä maku. Viinin hinta on laatuun nähden erittäin edullinen. Runsas hapokkuus ja kiehtova maku luovat viinistä hienon parin esimerkiksi hollandaisen kera tarjotulle vihreälle parsalle. Myöhemmin kesällä raikkaasta viinistä saa edustavan kumppanin runsaille salaateille, kuten vuohenjuusto- ja fetasalaatille.

tech
tech
Helena Penttilä
Helena Penttilä
helena.penttila@cosmeshop.fi