Rosmariini-Gin -marinoitu paisti
Etusivu > Kotikeittiö Suomessa
Rosmariini- ja Gin-marinoitu paisti
Paisti marinadissa yön yli
Paistin marinadi:
Neitsytoliiviöljy, Gin, rosmariini, laakerinlehti, mustapippuri, suola, sitruuna
Rautapataan haudutukseen - isoina lohkoina porkkana ja sipulit, karpalot, Gin, vesi
Uuni 180-130 astetta
Väriaineallergiset ja E-koodeja karttavat suosivat alkoholeja keittiöissään.
Erilaiset alkoholit toimivat mainioina mausteaineina erilaisiin ruokiin.
Ne myös toimivat hyvinä säilöntäaineina esimerkiksi pakastekaapista otetuille marjoille.
Tutkimukset keramideista tukevat mieltymystämme välimerelliseen ruokavalioon, oliiviöljyn ja pähkinöiden suosimiseen.