Oat biscuits - white currants, white wine

Main Page > Home Kitchen SiriSiri

Oat biscuits - white currants, white wine
Oat biscuits - white currants, white wine
If you are allergic to the colours used in food and cosmetics, you can use various alcohols as spices.
Oat biscuits - white currants, white wine
Oat biscuits - white currants, white wine
Oat biscuits - white currants, white wine.
Manufacturer
Product code
HNP26108

Ingredients:
Oats, wheat flour, sugar, salt
Rapeseed oil, white wine
White currants

Oven 180 degrees

Meidän valinta:
Sokeri on puhtaasti hiilihydraatti
, eikä se sisällä lainkaan proteiinia, rasvaa, vitamiineja tai kivennäisaineita.

Tavallisen valkoisen sokerin eli sakkaroosin ravintoainekoostumus ja kemiallinen kuvaus:

Sokerin ravintosisältö (per 100 g):
 - Energia 400 kcal
 - Hiilihydraatit 100 g, josta sokereita 100 g
Proteiini 0 g
Rasva 0 g
Kuitu 0 g

Kemiallinen koostumus
Sakkaroosi on disakkaridi, joka muodostuu kahdesta monosakkaridista:
Glukoosi (rypälesokeri)
Fruktoosi (hedelmäsokeri)
Molekyylikaava: C₁₂H₂₂O₁₁
Sakkaroosi hajoaa elimistössä glukoosiksi ja fruktoosiksi, jotka imeytyvät nopeasti ja nostavat verensokeria.

Sokeri antaa nopeaa energiaa, mutta ei ravintoaineita – siksi sitä kutsutaan usein “tyhjiksi kaloreiksi”.
Liiallinen sokerin käyttö voi lisätä riskiä metaboliseen oireyhtymään, tyypin 2 diabetekseen ja hammaskarieksiin.

tech

You've Been Interested

tech
Helena Penttilä
Helena Penttilä
helena.penttila@cosmeshop.fi

Powered by Clover Shop®