Vinbärspaj - gröna vinbär + Cointreau

Startsidan > Hemköket SiriSiri

Vinbärspaj - gröna vinbär + Cointreau
Vinbärspaj - gröna vinbär + Cointreau
Gröna vinbär
Gröna vinbär
Gröna vinbär
Vinbärspaj - gröna vinbär + Cointreau
Vinbärspaj - gröna vinbär + Cointreau.
Manufacturer
Product code
HNP26147

Färdig smuldeg
Gröna vinbär
Blanda med en gaffel tre ägg (+ lite rapsolja), florsocker och salt, tillsätt grädde, pressa i önskad mängd citron. Tillsätt blandningen ovanpå bären.

Ugn 180 grader

Luomukerman ravintosisältö (per 100 g)
Energia n. 350 kcal
Rasva n. 35 g
– josta tyydyttynyttä n. 22 g
Proteiini n. 2 g
Hiilihydraatit n. 3 g
– josta sokereita n. 3 g
Kalsium n. 60 mg
A-vitamiini n. 300 µg
Laktoosi n. 2–3 g

Huomioitavaa:
- Luomukerma on energiapitoinen ja rasvainen, mutta sen rasva on luonnollista ja peräisin maidosta.
- Proteiinia on vain vähän, mutta se sisältää rasvaliukoisia vitamiineja kuten A-vitamiinia.
- Laktoosia on jonkin verran, mutta saatavilla on myös luomulaktoositon kerma.

Luomukerma, meidän valinta:
Kerma ja juustot lukeutuvat kolesterolitasoa nostaviin tuotteisiin.
Runsaasti käytetyt rypsi- ja oliiviöljyt ruokien valmistuksessa ja salaatinkastikkeessa sekä leipien yhteydessä vähentävät tätä haittavaikutusta.

Kaurakerma, kohtalaisesti prosessoitu elintarvike - emme valitse
Kaurakerman prosessointi lyhyesti:
 - Kauran uuttaminen vedellä
 - Kasviöljyn lisääminen (esim. rypsiöljy) täyteläisyyden vuoksi
 - Lisäaineet: stabilointiaineet, emulgointiaineet, joskus aromit tai mausteet
 - Pastörointi tai muu lämpökäsittely säilyvyyden takaamiseksi

Monet kaurakermat sisältävät myös mausteita tai makuja, kuten pippuri, juusto tai tomaatti-basilika, mikä lisää prosessointiastetta.

Meidän valinta:
Sokeri on puhtaasti hiilihydraatti
, eikä se sisällä lainkaan proteiinia, rasvaa, vitamiineja tai kivennäisaineita.

Tavallisen valkoisen sokerin eli sakkaroosin ravintoainekoostumus ja kemiallinen kuvaus:

Sokerin ravintosisältö (per 100 g):
 - Energia 400 kcal
 - Hiilihydraatit 100 g, josta sokereita 100 g
Proteiini 0 g
Rasva 0 g
Kuitu 0 g

Kemiallinen koostumus
Sakkaroosi on disakkaridi, joka muodostuu kahdesta monosakkaridista:
Glukoosi (rypälesokeri)
Fruktoosi (hedelmäsokeri)
Molekyylikaava: C₁₂H₂₂O₁₁
Sakkaroosi hajoaa elimistössä glukoosiksi ja fruktoosiksi, jotka imeytyvät nopeasti ja nostavat verensokeria.

Sokeri antaa nopeaa energiaa, mutta ei ravintoaineita – siksi sitä kutsutaan usein “tyhjiksi kaloreiksi”.
Liiallinen sokerin käyttö voi lisätä riskiä metaboliseen oireyhtymään, tyypin 2 diabetekseen ja hammaskarieksiin.

MÖRDEG Ingredienser:
Vetemjöl, margarin (28%), vegetabiliska fetter (PALM och KOKOS), rypsolja, vatten, salt, AROMÄMNE, socker, ägg, vatten, jäsningsmedel E450, E500, salt

tech

You've Been Interested

Vilka drycker vill ni ha?
cosme.fi - Home Kitchen in Finland - COSME for Your Pleasure... 
tech
Helena Penttilä
Helena Penttilä
helena.penttila@cosmeshop.fi