Parsa- ja kukkakaalipaistos

Etusivu > Kotikeittiö SiriSiri

Parsa- ja kukkakaalipaistos
Parsa- ja kukkakaalipaistos
Parsa- ja kukkakaalipaistos
Parsa- ja kukkakaalipaistos
Parsa- ja kukkakaalipaistos.
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
HNP26152

Parsa- ja kukkakaalipaistos

Kuumenna rypsiöljy pannulla ja mausta se mustapippurilla.
Lisää parsa- ja kukkakaalit, ja kuullota kevyesti, kunnes ne alkavat pehmetä.
Lisää pähkinät ja jatka kuullotusta miedolla lämmöllä.
Maista ja tarkista suolan määrä.
Kun kaalit ovat al dente, napakoita mutta kypsiä, viimeistele annos ripauksella Cointreau-likööriä.
Yksinkertaista ja herkullista. Muita mausteita ei tarvita.

Poêlée d’asperges et de chou-fleur

Faites chauffer de l’huile de colza dans une poêle et assaisonnez avec du poivre noir.
Ajoutez les asperges et le chou-fleur, puis faites-les revenir doucement jusqu’à ce qu’ils commencent à s’attendrir.
Ajoutez les noix et poursuivez la cuisson à feu doux.
Goûtez et ajustez le sel si nécessaire.
Lorsque les légumes sont al dente — tendres mais encore fermes — ajoutez une touche de liqueur Cointreau pour sublimer les saveurs.
Simple et délicieux. Aucun autre assaisonnement n’est nécessaire.

tech

Sinua on kiinnostanut

2009-03-20-13-53 Viktor Emmanuel II:n monumentti
Altare della Patria: Viktor Emanuel II:n monumentti on suuri marmorinen monumentti Rooman keskustassa, toiselta nimeltään... 
2009-11-07-14-05 Piraeus
Pireus (kreik. Πειραιάς, Peiraiás; m.kreik. Πειραιεύς, Peiraieus) on Kreikan kaupunki... 
tech
Helena Penttilä
Helena Penttilä
helena.penttila@cosmeshop.fi

Alustana Clover Shop® - suomalainen verkkokauppaohjelmisto