Parsa- ja kukkakaalipaistos

Etusivu > Kotikeittiö SiriSiri

Parsa- ja kukkakaalipaistos
Parsa- ja kukkakaalipaistos
Parsa- ja kukkakaalipaistos
Parsa- ja kukkakaalipaistos
Parsa- ja kukkakaalipaistos.
Valmistaja
Tuotekoodi
HNP26152

Ei tilattavissa

Parsa- ja kukkakaalipaistos

Kuumenna rypsiöljy pannulla ja mausta se mustapippurilla.
Lisää parsa- ja kukkakaalit, ja kuullota kevyesti, kunnes ne alkavat pehmetä.
Lisää pähkinät ja jatka kuullotusta miedolla lämmöllä.
Maista ja tarkista suolan määrä.
Kun kaalit ovat al dente, napakoita mutta kypsiä, viimeistele annos ripauksella Cointreau-likööriä.
Yksinkertaista ja herkullista. Muita mausteita ei tarvita.

Poêlée d’asperges et de chou-fleur

Faites chauffer de l’huile de colza dans une poêle et assaisonnez avec du poivre noir.
Ajoutez les asperges et le chou-fleur, puis faites-les revenir doucement jusqu’à ce qu’ils commencent à s’attendrir.
Ajoutez les noix et poursuivez la cuisson à feu doux.
Goûtez et ajustez le sel si nécessaire.
Lorsque les légumes sont al dente — tendres mais encore fermes — ajoutez une touche de liqueur Cointreau pour sublimer les saveurs.
Simple et délicieux. Aucun autre assaisonnement n’est nécessaire.

tech

Sinua on kiinnostanut

Kuuma mustikkapiirakka jäätelön päällä
Painele valmistaikina vuokaan ja sirottele mustikat.
Lisä sokeria tarvittaessa.
Parasta... 
Omena-puolukkapiirakka
Piirakkapohja:
2-3 dl vehnäjauhoja
Vaille 1 dl saksanpähkinä- ja... 
Timjamiuunimunakas
Timjamilla maustaminen on helppoa, sillä se sopii niin liha-, kala-, kuin kasvisruokiin. Yhdistä timjamiin... 
tech
Helena Penttilä
Helena Penttilä
helena.penttila@cosmeshop.fi

Alustana Clover Shop® - suomalainen verkkokauppaohjelmisto