Poronkäristys SiriSiri
Etusivu > Kotikeittiö SiriSiri
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Laita rypsiöljyä paistokasarin tai korkeareunaisen paistinpannun pohjalle ja kuullota sipulia keskilämmöllä n. 10 minuutin ajan. Lisää hienonnettu valkosipuli ja jatka kuullottamista vielä hetki, mutta varo ettei valkosipuli pääse palamaan. Kaada sekaan kevyesti ruskistetut porolihat ja anna hautua.
Porolihan ravintosisältö 100 g:
Energia 530 kJ/130 kcal
Rasva 6 g, josta tyydyttynyttä 3 g
Hiilihydraatit 0 g, josta sokereita 0 g
Proteiini 20 g
Suola 1 g
Poronkäristys ainekset:
Poronliha 90 %, vesi, suola, saattaa sisältää luita.
Sinua on kiinnostanut
Luumu 'Sinikka' – kotipuutarhurin suosikki
Lajike: Prunus domestica 'Sinikka'
Alkuperä: Leivonmäki, Keski-Suomi
Kasvuvyöhyke: I–III...
Lajike: Prunus domestica 'Sinikka'
Alkuperä: Leivonmäki, Keski-Suomi
Kasvuvyöhyke: I–III...
Likööri makeuttaa kirpeät ja happamat marjat.
Lisäsokeria ei tarvita.
Likööri on mainio säilöntäaine. Pakasteesta otetut kokonaiset...
Lisäsokeria ei tarvita.
Likööri on mainio säilöntäaine. Pakasteesta otetut kokonaiset...
Valmis taikina:
Feta, pinaatti, kukkakaali, basilika, mustapippuri
3 munaa, Crème fraîche cosme.fi - Home Kitchen in Finland - COSME for Your Pleasure...
Feta, pinaatti, kukkakaali, basilika, mustapippuri
3 munaa, Crème fraîche cosme.fi - Home Kitchen in Finland - COSME for Your Pleasure...
- Sijaitsee Avenida do Infante -kadun varrella, lähellä satamaa ja CR7-museota
- Perustettu vuonna 1966, puiston pinta-ala on noin 36 000 m²
- Tarjoaa...
- Perustettu vuonna 1966, puiston pinta-ala on noin 36 000 m²
- Tarjoaa...