Rörelse är medicin
Skogen
Växter som trivs i Finlands klimat
FOTON FÖR DITT NÖJE
Resande
I Europa
Historia
Min väg
Renskav
Startsidan > Hemköket SiriSiri
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Laita rypsiöljyä paistokasarin tai korkeareunaisen paistinpannun pohjalle ja kuullota sipulia keskilämmöllä n. 10 minuutin ajan. Lisää hienonnettu valkosipuli ja jatka kuullottamista vielä hetki, mutta varo ettei valkosipuli pääse palamaan. Kaada sekaan kevyesti ruskistetut porolihat ja anna hautua.
Porolihan ravintosisältö 100 g:
Energia 530 kJ/130 kcal
Rasva 6 g, josta tyydyttynyttä 3 g
Hiilihydraatit 0 g, josta sokereita 0 g
Proteiini 20 g
Suola 1 g
Renskav ingredienser:
Renskött 90 %, vatten, salt, kan innehålla ben.




