Exercise is medicine
Forest
Plants that thrive in Finland's climate
PHOTOS FOR YOUR PLEASURE
Traveling
In Europe
History
My Way
Reindeer stew
Main Page > Home Kitchen SiriSiri
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Laita rypsiöljyä paistokasarin tai korkeareunaisen paistinpannun pohjalle ja kuullota sipulia keskilämmöllä n. 10 minuutin ajan. Lisää hienonnettu valkosipuli ja jatka kuullottamista vielä hetki, mutta varo ettei valkosipuli pääse palamaan. Kaada sekaan kevyesti ruskistetut porolihat ja anna hautua.
Porolihan ravintosisältö 100 g:
Energia 530 kJ/130 kcal
Rasva 6 g, josta tyydyttynyttä 3 g
Hiilihydraatit 0 g, josta sokereita 0 g
Proteiini 20 g
Suola 1 g
Poronkäristys ainekset:
Poronliha 90 %, vesi, suola, saattaa sisältää luita.




