If only I could have meatballs!
Main Page > Home Kitchen SiriSiri
Meatballs in a Sauce Flavored with Dark Rum
SiriSiri:
"We all have a picture in our minds of the meatballs our mother used to make. Everyone is entitled to keep those memories close.
I’m focusing on the sauce – the part that, in my opinion, deserves a little modern twist to brighten it up for today."
The Sauce:
Pour a splash of canola oil into a pan and heat it up. Add a suitable amount of wheat flour and stir with a wooden spatula until the mixture turns a lovely golden brown.
Gradually add water in small amounts, stirring constantly to prevent lumps.
Season with salt and a dash of dark rum.
Let the sauce simmer gently for a while longer so the flavors can mellow and blend.
You've Been Interested
SiriSiri: Lisäsin reseptiin miedon paprikan.
Kerma antaa piirakalle pyöreän ja pehmeän vivahteen, mutta...
Maistellessani piirakkaa kaipasin lisää terävyyttä ja...
Kerma antaa piirakalle pyöreän ja pehmeän vivahteen, mutta...
Maistellessani piirakkaa kaipasin lisää terävyyttä ja...
Granaattiomenan terveysvaikutukset
• Runsaasti antioksidantteja
Sisältää polyfenoleja kuten ellagitanniineja ja antosyaaneja, jotka suojaavat...
• Runsaasti antioksidantteja
Sisältää polyfenoleja kuten ellagitanniineja ja antosyaaneja, jotka suojaavat...
Museo kanavan varrella, Vääksy Finland
"Sahti on muinaista juhlaolutta."
"Sahti on muinaista juhlaolutta."