Vitlökspotatis
Startsidan > Hemmakök i Finland
Vitlökspotatis med extra virgin olivolja
Skala några vitlöksklyftor och hacka purjolök, potatis, salladsblad och basilika.
Blanda buljongen: extra virgin olivolja, ägg, svartpeppar, salt, mjölk, riven ost
Ugn 180 grader
Tro om du vill:
Att konsumera vitlök regelbundet kan bidra till att förbättra matsmältningsfunktionen och näringsupptaget. Dessutom optimerar det bukspottkörtelns och leverns funktion.
Vitlök är mycket mer än bara en krydda som används i matlagning.
- Vitlök är rik på vitamin C och B, folat, kalcium, kalium, fosfor och järn.
- Vitlök innehåller antioxidanter som har visat sig skydda mot cellförstörelse och åldrande.
- blodomlopp, blodtryck, naturligt antibiotikum, fasteblodsocker, kolesterolnivåer, Immunförsvar, dämpar inflammation