Växter som trivs i Finlands klimat
Foton för njutning
Rörelse är medicin
Träning
Vandra för nöje
Europa
Historia
Min väg
Kotikeittiö SiriSiri
Vitlök, lök, paprika och morotsstrimlor steks lätt i olivolja eller i rapsolja, till vilken svartpeppar och salt tillsätts i slutet av processen. Äggmjölk - ägg, rapsolja eller olivolja, tillsätt kryddor vid behov, blanda snabbt med en gaffel, tillsätt skummjölk, rör om...
De förkokta, ugnssjudande och frysta strimlorna av röd- och vitkål från höstskörden påskyndar matlagningen.
Kolhydrater före hård träning Innan många timmars hård träning är det lämpligt att äta kolhydratrik mat. Pasta serveras till exempel före ett maratonlopp.
Allt detta kan också användas i småskalig träning.
Allt detta kan också användas i småskalig träning.
Bearbetning av köttfärs behöver en het panna. Du vill inte ha en grå gröt med muskelvätska i en kastrull.
Ingredienser:
Havregryn, vetemjöl, socker, salt
Rapsolja, Cointreau
Gröna vinbär Ugn 180 grader...
Havregryn, vetemjöl, socker, salt
Rapsolja, Cointreau
Gröna vinbär Ugn 180 grader...
Havrekakor:
Havregryn, vetemjöl, socker, rapsolja, röda vinbär, Cointreau Smaken var god. Nästa gång kommer jag att öka mängden rapsolja, så att degen blir lösare och den sjunker i ugnen, sprider sig tunnare.
Havregryn, vetemjöl, socker, rapsolja, röda vinbär, Cointreau Smaken var god. Nästa gång kommer jag att öka mängden rapsolja, så att degen blir lösare och den sjunker i ugnen, sprider sig tunnare.
Ingredienser:
Havregryn, vetemjöl, socker, salt
Rapsolja, vitt vin
Vita vinbär Ugn 180 grader...
Havregryn, vetemjöl, socker, salt
Rapsolja, vitt vin
Vita vinbär Ugn 180 grader...
Svart vinbärs-nöt småkakor - mörk rom:
Blanda ingredienserna - havregryn, vetemjöl, socker, nötter, frysta svarta vinbär, rapsolja, mörk rom...
Blanda ingredienserna - havregryn, vetemjöl, socker, nötter, frysta svarta vinbär, rapsolja, mörk rom...
Svart vinbärs-nöt småkakor - Cointreau:
Blanda ingredienserna - havregryn, vetemjöl, socker, nötter, frysta svarta vinbär, rapsolja, Cointreau...
Blanda ingredienserna - havregryn, vetemjöl, socker, nötter, frysta svarta vinbär, rapsolja, Cointreau...
Marjapiirakan pohja - Ainesosat
Tarvitset:
• 2 dl vehnäjauhoja
• 1 dl kauraryynejä
• 0.5 dl sokeria
• 0.75...
Tarvitset:
• 2 dl vehnäjauhoja
• 1 dl kauraryynejä
• 0.5 dl sokeria
• 0.75...
Blåbärspaj
Ingredienser:
• Havregryn
• Vetemjöl
• Hackade nötter (t.ex. valnötter eller mandlar)
• Rapsolja...
Ingredienser:
• Havregryn
• Vetemjöl
• Hackade nötter (t.ex. valnötter eller mandlar)
• Rapsolja...
Piirakkapohja:
2-3 dl vehnäjauhoja
Vaille 1 dl saksanpähkinä- ja mantelirouhetta
Vaille 1 dl sokeria, maun mukaan
Ripaus suolaa...
2-3 dl vehnäjauhoja
Vaille 1 dl saksanpähkinä- ja mantelirouhetta
Vaille 1 dl sokeria, maun mukaan
Ripaus suolaa...
Färdig smuldeg
Gröna vinbär
Blanda med en gaffel tre ägg (+ lite rapsolja), florsocker och salt, tillsätt grädde, pressa i önskad mängd citron. Tillsätt blandningen ovanpå bären. Ugn...
Gröna vinbär
Blanda med en gaffel tre ägg (+ lite rapsolja), florsocker och salt, tillsätt grädde, pressa i önskad mängd citron. Tillsätt blandningen ovanpå bären. Ugn...
SiriSiri: Lisäsin reseptiin miedon paprikan.
Kerma antaa piirakalle pyöreän ja pehmeän vivahteen, mutta...
Maistellessani piirakkaa kaipasin lisää terävyyttä ja...
Kerma antaa piirakalle pyöreän ja pehmeän vivahteen, mutta...
Maistellessani piirakkaa kaipasin lisää terävyyttä ja...
Färdig pajdeg:
Feta, spenat, blomkål, basilika, svartpeppar
3 ägg, Crème fraîche cosme.fi - Home Kitchen in Finland - COSME for Your Pleasure...
Feta, spenat, blomkål, basilika, svartpeppar
3 ägg, Crème fraîche cosme.fi - Home Kitchen in Finland - COSME for Your Pleasure...
Snabb kantarell-lökpaj:
Kantareller från frysen och färska lökkvistar läggs på degen som har varit i ugnen i 10 minuter på 250 grader.
Fyllningen blandad...
Kantareller från frysen och färska lökkvistar läggs på degen som har varit i ugnen i 10 minuter på 250 grader.
Fyllningen blandad...
Parsa-parmesanpaj: Parmesanost, kesost, kokt potatis i bitar, sparris i bitar Äggblandning - svartpeppar, salt, jungfruolivolja, citron, ägg, mjölk Färdig pajdeg...
Sparrispaj:
Sallad, sparris, paprika, svart stämpelemmentaler
Äggmjölk - extra virgin olivolja, citron, svartpeppar, salt, honung, en keps av gin, tre ägg, skummjölk Färdig deg Ugn 180 grader...
Sallad, sparris, paprika, svart stämpelemmentaler
Äggmjölk - extra virgin olivolja, citron, svartpeppar, salt, honung, en keps av gin, tre ägg, skummjölk Färdig deg Ugn 180 grader...
Fräs vitlök, lök, kokta bönor, paprika och morotsstrimlor lätt i olivolja. De röda och vita kålskivorna har stuvats i ugnen och frysts in, de kan skäras i bitar av lämplig storlek när de är lätt tinade. Äggmjölk - tillsätt en skvätt olivolja och kryddor om det behövs ovanpå ägget...



































